duminică, 28 iunie 2009

DAEL WALKER în România


Dael Walker, unul dintre cei mai cunoscuţi autori specializaţi în cristaloterapie, va fi prezent în România la sfârşitul lunii iulie.
Pe data de 29 iulie 2009 la ora 19 va avea loc lansarea cărţii "Noua Carte a Cristalelor". Locaţia este Sala de conferinţe Brătianu, Strada Biserica Amzei Nr. 7.

detalii suplimentare, atât legate de vizita domniei sale, cât şi de cursurile pe care le va susţine în România, puteţi obţine la telefon 0722 143 396

În România, au apărut două cărţi ale sale, anume "Cartea Cristalelor" şi "Cristale care vindecă", ambele reunite într-un singur volum în traducerea Alexandrei Dogaru, la Editura Sagittarius din Iaşi. Cartea, apărută în anul 1994, se găseşte destul de greu, chiar şi în anticariate sau la vânzătorii ambulanţi. Prima parte o puteţi găsi aici, în format electronic:

http://www.scribd.com/doc/4020195/DaEl-Walker-Cartea-cristalelor

Site-ul său oficial este "Crystal Awareness".

Dedesubt aveţi un interviu cu el. Odată cu venirea sa, promit să public şi eu un interviu cu el, special pentru cititorii săi din România, în Revista Cosmos şi bineînţeles, pe acest blog.
Nu rataţi această şansă de a-l întâlni pe Dael Walker şi poate, de a fi prezenţi la cursurile sale.
2 comentarii:

Alexandra Dogaru spunea...

Multumesc pentru mentionarea traducatoarei (de obicei, intermediarul este uitat!).

Cu inca 20 de ani de experienta de la traducerea si publicarea primei carti amintite aici, acum as recomanda si informatia cuprinsa in cele 11 carti ale lui Carlos Castaneda, inainte de a folosi cristalele in practica evolutiei spirituale constiente.

Asterion spunea...

Cu multa placere, și bine ați venit pe blogul meu. Felicitări pentru traducere și mulțumim frumos