duminică, 22 iunie 2008

Geometria Sacră. Tridimensional

Toate fiinţele create au o serie de coduri fundamentale care le permite să vibreze în acord cu modelul în care ele sunt integrate. Primul gen de coduri sunt punctele, care sunt unidimensionale. Apoi cele bidimensionale, simbolurile. Acestea variază de la formele de bază (linie, cerc, triunghi, pătrat) la unele mult mai complexe. Al treilea set, la care ne vom opri, sunt formele tridimensionale, iar aici prezentăm primele 5 forme perfecte numite Solidele Platonice. Proiecţiile lor orizontale se regăsesc în Matricea Metatronică şi fac parte din ADN-ul Uman Divin.
TETRAEDRUL
Are 4 feţe, 6 muchii şi 4 vârfuriHEXAEDRUL
Sau cubul. Are 6 feţe, 12 muchii şi 8 vârfuri. Acesta conţine Matricea Metatronică sau câmpul Merkabah format din două tetraedre îmbinate.OCTAEDRUL
Are 8 feţe, 12 muchii şi 6 vârfuri. Pe forma lui se bazează sistemul energetic polar al Piramidei.ICOSAEDRUL
Are 20 de feţe, 30 de muchii şi 12 vârtfuri.DODECAEDRUL
Are 12 feţe, 30 de muchii şi 20 de vârfuri.Steaua Tetraedrică sau vehiculul Merkabah

2 comentarii:

Silence spunea...

Interesant...Stii,de ce unii oameni,de mici copii,sunt atrasi de formele exacte?Iti raman datoare daca imi poti oferi un raspuns:)

Anonim spunea...

pentru ca isi amintesc mai mult de inceputurile creatie decat altii si pentru ca fiecare,prin Ajustorul Divin e un arhitect desaviarsit.banuiesc ca nu te multumeste raspunsul,dar daca reuseti sa te conectezi la campul akhasik totul are sens.o sa iti amintesti de pleiadieni pentru inceput,de siriusieni,o sa iti amintesti de balene orca,de delfini si in cele din urma o sa vezi ca esti atras de ce stiai deja dintotdeauna numai ca ti-ai amintit mai repede ca altii,de mic copil,cum spui tu.